Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
Kinetics of the oxidative hydroxylation of sodium hypophosphite in the presence of copper (II) chloride modified by humic (fulvo-) acid
2012
Dergi:  
Chemical Bulletin of Kazakh National University
Yazar:  
Özet:

It was established that in soft conditions (50-70oC, PO2 = 1 atm) sodium hypophosphite effectively is oxidized by oxygen in water solutions of copper(II) chloride  to give mainly a phosphorous acid. Humic (fulvo-) acid was extracted from brown coal of domestic deposit Kiyakty. For determination of optimum parameters of fulvo-acid extraction the laboratory experiments were carried out using the method of experiment planning. The kinetics, the intermediate and final products, optimal conditions of new catalytic reaction of NaH2PO2 oxidation by oxygen in water solution were defined by kinetics, volumometry, redox-potentiometry and a titration.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Chemical Bulletin of Kazakh National University

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 668
Atıf : 8
Chemical Bulletin of Kazakh National University