Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
Turizm Destinasyonlarında Fijital Pazarlama: Sistematik Bir Literatür İncelemesi
2024
Dergi:  
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bilgi iletişim teknolojilerinin artan kullanımı ile birlikte fiziksel ve dijital ortamların kaçınılmaz birlikteliği, yeni bir kavram olan ‘fijital’i ortaya çıkarmıştır. Bu çalışmanın amacı, turizm destinasyonları açısından fijital pazarlama kavramının incelenmesidir. Çalışmada nitel araştırma yöntemi benimsenerek sistematik literatür incelemesi uygulanmıştır. Veri tabanlarında yapılan tarama sonucunda ilk aşamada 458 çalışmaya ulaşılmış ve konu ile doğrudan ilgili olduğu tespit edilen 24 makale incelemeye dahil edilmiştir. Sonuç olarak, makalelerin son birkaç yılda yayımlanmış olması ve bu makalelerde büyük oranda nitel araştırma yöntemlerinin benimsenmesi, fijital kavramının güncel ve araştırmacılar tarafından giderek artan bir ilgiye sahip olduğu şeklinde değerlendirilmiştir. Ayrıca incelenen çalışmalarda fijital deneyim ve fijital uygulamalar başlıklarının ön plana çıktığı görülmüştür.

Anahtar Kelimeler:

0
2024
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi