Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 15
Experiencing Flow with Technology in Foreign Language Classrooms
2023
Dergi:  
Language Teaching and Educational Research
Yazar:  
Özet:

Information and communication technologies (ICT) used in education, particularly Web 2.0 tools, have become vital for today's language teaching environment. Learners and instructors employ these tools to enhance engagement and motivation in the classroom. Optimal experience and heightened focus associated with Web 2.0 tools align with the flow theory. This study explores the flow experience of English as a Foreign Language (EFL) learners and instructors while utilizing Web 2.0 tools and the factors influencing this experience. The Flow Short Scale and semi-structured interviews were employed for data collection. The findings indicate that EFL learners and instructors experienced flow while using Web 2.0 tools, and their perspectives on using these tools were revealed. Furthermore, the study emphasizes effectively integrating Web 2.0 tools into language lessons to enhance in-class flow experience and learning performance.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Language Teaching and Educational Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Language Teaching and Educational Research