Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 17
The Difference and Relationship between the SSEE and UEE-1 Scores of Anatolian Vocational High Schools
2011
Dergi:  
Educational Sciences: Theory & Practice
Yazar:  
Özet:

Vocational High School students enter schools either with GPA or with Secondary School Entrance Exam (SSEE). In this research, the difference between the percentages of standard scores of 6190 students at four kinds of Anatolian Vocational High Schools in SSEE and UEE-1 exams, and their regression analyses have been studied. Moreover, one-way Anova test has been carried out to test the significance of difference. The school type with the lowest UEE-1 standard score percentage compared with the percentage of SSEE standard score was Anatolian vocational high schools. In all school types SSEE explained less than 30% of UEE-1 scores, the highest being 0,298 for Anatolian girls vocational high schools. Girls had better percentages of standard scores in three school types.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Educational Sciences: Theory & Practice

Dergi Türü :   Uluslararası

Educational Sciences: Theory & Practice