Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 34
 İndirme 5
SUCCESS OF E-LEARNING SYSTEMS IN MANAGEMENT EDUCATION IN CHENNAI CITY – USING USER'S SATISFACTION APPROACH
2019
Dergi:  
The Online Journal of Distance Education and e-Learning
Yazar:  
Özet:

The learning is inevitable part in every individuals’ life which enriches their knowledge, skill, and attitude and enhances their competencies and capabilities. The employability of an individual depends on their competencies and capabilities. The e-learning plays an important role in enhancing the employability of the individuals. The purpose of the research paper is to analyze the users’ satisfaction towards e-learning systems in management education in Chennai city. The researcher contacted all engineering colleges, Arts & science colleges, Standalone institutions, and business schools located in Chennai city, Tamil Nadu state, India which offers Master of Business Administration (MBA) programme in their educational institutions and also implemented e-learning course to develop the communication skill, soft skill, quantitative aptitude, verbal reasoning, and subject knowledge. The research survey was conducted among 360 samples (i.e. 300 management students, and 60 faculty members). The data collection instrument has six critical dimensions such as learner, instructor, course, technology, design, and environment. The frequency analysis, mean, standard deviation, and confirmatory factor analysis was used to analyze the primary data of the research. The results of the research indicates that all the critical dimensions of elearning such as learner, instructor, course, design, technology, and environment are having significant positive relationship on measuring success of e-learning systems used in selected management educational institutions located in Chennai city. It is also found that users’ (management students and faculty) are having more than moderate level of satisfaction towards all the dimensions of critical dimensions of success of e-learning systems.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






The Online Journal of Distance Education and e-Learning

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 667
Atıf : 194
2023 Impact/Etki : 0.025
The Online Journal of Distance Education and e-Learning