Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
Bankacılıkta dijital kanallar ve sanal topluluklar üzerine vaka çalışması TERA
2023
Dergi:  
Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Sanal toplulukların bankacılıkta ilişkisel pazarlamadaki rolünü anlamaya çalışan bu nitel vaka çalışması sanal toplulukların bankacılıkta önemi ile ilgili değerli bulgular ortaya koymaktadır. Vaka çalışmasının bulgularına göre sanal topluluklar müşterilerle etkileşim, diyalog, yakın ve doğrudan ilişkileri sağlayan önemli platformlardır ve ilişkisel pazarlama stratejilerine dahil edilmelidir. Araştırma aynı zamanda bir dijital bankanın sosyal medya hesaplarını sanal topluluğa dönüştürmesine giden yolu da ortaya koymaktadır. Sanal topluluk özellikle şubesiz dijital bir bankanın müşterileri ile ilişkilerinde etkin bir iletişim kanalı ve İnovasyon merkezine dönüşmüştür. Vaka çalışması sanal topluluk yönetimi ile ilgili olarak açık ve şeffaf iletişim tarzı, proaktiflik, daha demokratik yönetim tarzı önemli ipuçları da vermektedir.

Anahtar Kelimeler:

How Engaged Are Your Customers The Rise Of An Online Community For Relationship Marketing In Banking: A European Perspective Tera
2023
Yazar:  
Özet:

Purpose: The study seeks to understand the role of online communities in relationship marketing in banking. Design/methodology/approach: A qualitative approach with case study methodology has been selected for this investigation. Findings: The online community provides a valuable tool for relationship marketing providing engagement, closeness, dialogue, proximity, and direct contact with customers. The research reveals important findings about the evolution of social media account to an online community and advantages of a community for an online bank: an innovation center and a communication channel. Useful insights about community management have been identified such as open and transparent communication style, proactivity, more democratic management style. Originality: The research reveals the importance of social media and an online community in financial context.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 281
Atıf : 1.979
2023 Impact/Etki : 0.321
Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi