Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
Infrared Spectroscopy for the Quality Control of a Granular Tebuthiuron Formulation
2022
Dergi:  
Advances in Engineering
Yazar:  
Özet:

: Tebuthiuron is a selective herbicide for woody species and is commonly manufactured and sold as a granular formulation. This project investigated the use of infrared spectroscopy for the quality analysis of tebuthiuron granules, specifically the prediction of moisture content and tebuthiuron content. A comparison of different methods showed that near-infrared spectroscopy showed better results than mid-infrared spectroscopy, while a handheld NIR instrument (MicroNIR) showed slightly improved results over a benchtop NIR instrument (Antaris II FT-NIR Analyzer). The best-performing models gave an R 2 CV of 0.92 and RMSECV of 0.83% w/ w for moisture content, and R 2 CV of 0.50 and RMSECV of 7.5 mg/g for tebuthiuron content. This analytical technique could be used to optimise the manufacturing process and reduce the costs of post-manufacturing quality assurance.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Advances in Engineering

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 512
Atıf : 936
Advances in Engineering