Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Usos y lecturas de la Constitución de Cádiz
2012
Dergi:  
Rúbrica Contemporánea
Yazar:  
Özet:

Resumen ... Palabras clave Constitución, Liberalismo Biografía del autor/a Antoni Moliner Prada, Universitat Autònoma de Barcelona Antoni Moliner Prada es catedrático acreditado  en la Universidad Autónoma de Barcelona. Entre sus líneas de investigación destacan la historia social de la Guerra Peninsular y de la Independencia (1807-1814), la cultura política Liberal en España en relación al proceso de la revolución liberal de la Ilustración al Liberalismo y el pensamiento antiilustrado y contrarrevolucionario. Asimismo, sus investigaciones también se han venido centrando en el estudio de la articulación de los primeros partidos políticos en España, la cultura de la violencia en el siglo XIX, el clericalismo y anticlericalismo en la España contemporánea y el desarrollo del pensamiento integrista en el último tercio del siglo XIX.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Rúbrica Contemporánea

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 208
Atıf : 3
Rúbrica Contemporánea