Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
On a Family of Mathematical Models of Adequate Complexity, Describing Passive Mass Transfer in Calm Streambed Flowes
2020
Dergi:  
The Bulletin of Irkutsk State University Series Mathematics
Yazar:  
Özet:

The problems of modeling calm and shallow streambed flows of low turbidity within elongated and weakly curved sections are discussed. A technique based on the small parameter method of obtaining simplified mathematical models that adequately take into account the spatial nature of the flow is presented. In contrast to the widespread averaged models, the equations of mathematical models described in the article take into account the spatial structure of the flow, which allows us to study the influence of the shape of the bottom and coastline of the channel, as well as some external factors (for example, the wind) on the characteristics of mixing and distribution of matter in the stream.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












The Bulletin of Irkutsk State University Series Mathematics

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 601
Atıf : 1
The Bulletin of Irkutsk State University Series Mathematics