Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 62
 İndirme 20
Continuing Formal Education for Nurses in Ghana: The Perception of Non-Professional Nurses
2017
Dergi:  
Indonesian Nursing Journal of Education and Clinic
Yazar:  
Özet:

Introduction:Continuing education is essential to the growth of the nursing profession due to the dynamic environment of the health industry. The study sought to explore the perceptions of non – professional nurses regarding continuing education. Methods:The qualitative descriptive design was employed and the purposive sampling technique used to recruit twenty - three non – professional nurses from Pantang Hospital in the Greater Accra Region. Thematic content analysis was used in analyzing the data. Results:The finding of the study showed that non – professional nurses have positive perceptions about continuing education. They believe that engaging in continuing education would improve their care giving skills in order to provide quality care to their clients. Conclusions: The study recommends that non-professional nurses with basic qualifications in the nursing profession should be encouraged to pursue continuing education.

Anahtar Kelimeler:

null
2017
Yazar:  
0
2017
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Indonesian Nursing Journal of Education and Clinic

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 219
Atıf : 27
Indonesian Nursing Journal of Education and Clinic