Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 12
Transient vibration analysis of BTA deep-hole drilling shaft system
2017
Dergi:  
Vibroengineering Procedia
Yazar:  
Özet:

Dynamics of deep-hole drilling shaft system is closely related to hole processing quality. From the viewpoint of rotor dynamics and fluid-structure interaction, the governing equation of the drilling shaft system for lateral vibration is obtained taking into account of fluid-structure interaction, rotational inertia, gyroscopic effect, the effect of motion constraints and frictional damping generated by surrounding fluid. The influence of rotational angular velocity and compressive axial force on transient vibration of drilling shaft is mainly examined. It has been found that rotational angular velocity has an obvious effect on the lateral vibration of drilling shaft, whereas the lateral vibration of drilling shaft does not change significantly with the increase of compressive axial force.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Vibroengineering Procedia

Dergi Türü :   Uluslararası

Vibroengineering Procedia