Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 29
 İndirme 3
Turkey’s Domestic Car TOGG in the Framework of New Trends in Electric Vehicles and Consumer Ethnocentrism
2023
Dergi:  
Balkan Journal of Electrical and Computer Engineering
Yazar:  
Özet:

Rising energy demands, and technological requirements are causing the world to focus more and more on Electric Vehicles (EVs). Developing technologies for these needs accelerate the development of smart and sustainable transportation and builds smart cities of the future. In this context, Turkey’s Automobile Enterprise Group, known as TOGG, was established in Turkey in 2018 with six partners and joined the EV market. In this study, new trends and emerging EV technologies such as wireless charging, smart power distribution, vehicle-to-home and vehicle-to-grid systems, connected vehicles, and autonomous driving for EVs are compared with TOGG technology; and its potential effects on the market are evaluated within the framework of consumer ethnocentrism. It also provides perspectives and recommendations for future smart transportation to serve as a guide for the future technological development and commercialization of EVs

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Balkan Journal of Electrical and Computer Engineering

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 450
Atıf : 397
2023 Impact/Etki : 0.101
Balkan Journal of Electrical and Computer Engineering