Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 6
Pregnancy following kidney transplantation
2014
Dergi:  
Bakırköy Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Widespread use of renal transplantation, and successful kid¬ney transplant practices in young patients, has highlighted the demands of pregnancy in transplanted patients who are in the fertile age group. After a successful transplantation, renal and endocrine functions quickly return to normal in many women and ovulation ensues. Women with a renal transplant can have a successful pregnancy; however there are many risks for both the mother and the fetus. The success of a pregnancy after renal transplantation is related to proper immunosuppressive drug doses allow allograft functioning and protect the maternal and fetal health, treatment and care of pregnancy complications. These patients should be carefully monitored and a multidisciplinary approach with specialists of nephrology, obstetrics and neonatology is required. We aimed to discuss this issue which requires a multidisciplinary approach by emphasizing obstet¬ric management of a transplanted patient.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Bakırköy Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 881
Atıf : 191
Bakırköy Tıp Dergisi