Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
Turner Syndrome and Its Variants
2017
Dergi:  
The Journal Of Pediatric Research
Yazar:  
Özet:

Turner syndrome (TS) is a genetic disorder which is characterized by the complete or partial absence of the X chromosome. The incidence is 1/2500 female live births. The main clinical findings are short stature, primary amenorrhea and infertility, and phenotypical features include webbed neck, a low posterior hairline, cubitus valgus and shortening of the fourth metacarpal. While 1% of all still births have 45,X monosomy, this rate has been reported to be approximately 10% in spontaneous abortions. The karyotype is determined as 45,X in about half of the patients. Therefore, most of the TS fetuses are considered to end in spontaneous abortion and only mosaic cases survive to term. Isochromosome Xq is the most common structural rearrangement of the X chromosome. Furthermore, ring X chromosome, deletions and Y chromosome abnormalities can be detected in patients with TS.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












The Journal Of Pediatric Research

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 591
Atıf : 211
2023 Impact/Etki : 0.014
The Journal Of Pediatric Research