Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 16
 İndirme 8
Merleau-Ponty and journalism: possibilities of a dialogue beyond the visible
2017
Dergi:  
Intexto
Yazar:  
Özet:

Abstract In this article we seek to reflect on some of Merleau-Ponty formulations, especially on the experience in dealing with the whole visible, questioning it, and revealing its invisible layers. It is proposed that some of Merleau-Ponty's ideas concern about how to perceive objects, what might be a contribution to Journalism Studies. From the analysis of newspapers O Globo and Folha de S. Paulo coverage during the 19 years of the Community of Portuguese Language Countries, we have found that the Merleau-Ponty proposals can foster a fruitful dialogue on journalism. Downloads Download data is not yet available. Author Biographies Jose Cristian Goes, Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG) Jornalista, mestre em Comunicação e Sociedade (UFS) e doutorando em Comunicação e Sociabilidade Contemporânea (UFMG). Elton Antunes, Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG) Professor e coordenador do Programa de Pós-Graduação em Comunicação da UFMG, mestre em Sociologia pela UFMG e doutor em Comunicação pela UFBA. References ABRIL, Gonzalo. Tres dimensiones del texto y de la cultura visual. IC Revista Científica de Información y Comunicación, Sevilla, n. 9, p. 15–35, 2012. Disponível em: . Acesso em: 11 nov. 2015.

Anahtar Kelimeler:

0
2017
Dergi:  
Intexto
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Intexto

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 791
Intexto