Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 14
 İndirme 1
Anterior Neck Swelling in a Healthy Young Man as the Tip of the Mature Mediastinal Cystic Teratoma
2018
Dergi:  
Gazi Medical Journal
Yazar:  
Özet:

In a healthy young adult, an anterior neck mass can be derived from large variety of entity, more commonly being branchial cyst, thyroglossal duct cysts or thyroid gland in origin. Cervical extension of anterior mediastinal mass such as teratoma, thymoma or thymic cyst are uncommon but it needs to be taken into account. Differential diagnoses are narrowed down based on a comprehensive information of clinical presentations and sometimes with aids of specific imaging such as conventional chest radiography, ultrasonography and computed tomography. We report a 19-year-old man who was initially managed as an anterior neck abscess with retrosternal extension of the collection into anterior mediastinum, which was later found out to be an infected cervical cystic extension of an anterior mediastinal teratoma. Referral to cardiothoracic team was made and excision of the teratoma was made uneventfully.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Gazi Medical Journal

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.186
Atıf : 524
Gazi Medical Journal