Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
Insurance Market in the Light of Covid-19 Pandemic
2022
Dergi:  
Journal of Finance and Financial Law
Yazar:  
Özet:

Abstrakt The COVID-19 pandemic has been compared to world wars or other tragic events in terms of the death toll it has taken and huge economic losses it has caused. It is not a finished process, so it is difficult to predict the scale of its impact. According to IMF estimates, the contraction of the world economy will be much greater than in the years of the financial crisis of 2008–2009. The negative effects in different countries may depend on the severity and extent of the applied lock-down or interventions undertaken by governments. Changes taking place in various sectors of the economy are of a different nature. The effects of the pandemic can be also seen in the insurance segment.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Finance and Financial Law

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Finance and Financial Law