Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
C-Scripter: A Dynamic Call Center Scripting Application
2021
Dergi:  
Eastern Anatolian Journal of Science
Yazar:  
Özet:

Call centers are communication channels between companies and their customers, where customers usually receive information about products, campaigns, promotions, and solutions to technical problems. In this study, a dynamic call center scripting application called C-Scripter, which connects the dialer system and the customer representative’s display, is proposed. In more detail, C-Scripter can be described as an application that reflects the calls made with the automatic outgoing call system on the customer representative’s screen and enables to manage the call according to the workflow requested by the customer. Non-native counterparts of C-Scripter only provide restricted use due to lack of code access. Furthermore, the purchase of such non-native applications results in a severe financial loss paid in foreign currency. By developing C-Scripter with an entirely domestic workforce, the source codes of the application have been made fully accessible, and a much more flexible structure in development and integration has been offered.

Anahtar Kelimeler:

null
2021
Yazar:  
0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Eastern Anatolian Journal of Science

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 96
Atıf : 41
Eastern Anatolian Journal of Science