Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 2
Seja Audacity na criação de Podcasts: a união do software livre e da Web 2.0 no ensino de língua estrangeira
2009
Dergi:  
Texto Livre: Linguagem e Tecnologia
Yazar:  
Özet:

Abstract Web 2.0 e software livre são termos ainda novos para os professores de língua estrangeira. Com essa nova fase na rede mundial de computadores, a participação dos internautas tornou-se mais interativa e dinâmica. Partindo da idéia colaborativa, o presente artigo tem por finalidade apresentar a ferramenta Podcasting e o Software de edição de áudio Audacity na criação de material didático no ensino de língua estrangeira. Downloads Download data is not yet available. Author Biography Vanessa Cristiane Rodrigues Bohn, Universidade Federal de Minas Gerais Menstranda do Programa de Pós Graduação em Estudos Linguisticos na àrea de Linguistica Aplicada. Linha de pesquisa Linguagem e Tecnologia. References ARAÚJO, J. C. O que o meu aluno faz nesse tal de Orkut? Vida & Educação. Fortaleza: Brasil Tropical, 2006a, p. 29-32. Disponível em http://www.julioaraujo.com/download/o_que_o_meu_aluno_faz_nesse_tal_de_orkut.pdf. Último acesso: 30 de junho de 2009.

Anahtar Kelimeler:

0
2009
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Texto Livre: Linguagem e Tecnologia

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 516
Atıf : 11
Texto Livre: Linguagem e Tecnologia