Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 4
 İndirme 1
Meme İnfiltratifduktal Korsinomlarında Nükleer Morfometri İle Histomorfolojik Parametrelerin Karşılaştırılması
2007
Dergi:  
Journal of Experimental and Clinical Medicine
Yazar:  
Özet:

Comparison of Nuclear Morphometry and Histopathological parameters of the Infiltrative Ductal Carcinomas of the Breast In this study, in 30 infiltrative ductal carcinoma cases, which were obtained from the archives of Department of Pathology, Faculty of Medicine, Ondokuz Mayis University, between years 1999 and 2003, nuclear morphometrical features of tumor cells are evaluated by image analysis system and its relationship with conventional histopathological grade, nuclear grade, tubule formation and mitotic rate is searched. There was no significant d ifference between nuclear morphometrical data and conventional method. This situation shows that subjective grading method not overlap with morphometrical method. Bu çalışmada Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji AD 1999-2003 yıllan arası arşivleri taranarak tespit edilen 30 infiltratif duktal karsinom olgusunda tümör hücrelerinin nükleer morfometrik özellikleri görüntü analiz sistemi ile değerlendirilerek konvansiyonel histopatolojik derece, nükleer derece, tübül formasyonu ve mitoz sıklığı ile ilişkisi araştırıldı. Konvansiyonel metod ve morfometrik veriler arasında anlamlı fark saptanmadı. Bu durum subjektif dereceleme yöntemi ile ortaya konulan konvansiyonel derecenin morfometrik yöntem ile örtüşmediğini göstermiştir.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of Experimental and Clinical Medicine

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.457
Atıf : 911
2023 Impact/Etki : 0.034
Journal of Experimental and Clinical Medicine