Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 16
 İndirme 3
Authentic Assessment of Speaking Skills in Junior High School
2023
Dergi:  
IDEAS
Yazar:  
Özet:

Authentic assessment is a pivotal in teaching-learning process. With the use of authentic assessment, teachers can measure students’ learning achievement and progress effectively. This research investigated how teachers implement authentic assessment focusing in students’ speaking skills in two different schools. The study applied descriptive-qualitative method. Two English teachers were interviewed. In addition, the data collected by structured-interview and documentation. The finding stated that the English teachers applied authentic assessment nicely through the usage of different kind appealing activities in their speaking class.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










IDEAS

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 477
Atıf : 244
2023 Impact/Etki : 0.337
IDEAS