Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 16
Avrupa Bı̇rliğinden Çekilme Hakkı: Sonun Başlangıcı mı?
2014
Dergi:  
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Concomitant with the entry into force of Lisbon Treaty, a withdrawal clause is included in founding treaties which enables unconditional withdrawal option to every member state from the Union. The need for that clause in the Union and its possible effect(s) on the future of the European integration, whose aim is to establish an ever closer union among European citizens, are discussed in light of international and European Union Law. While the withdrawal clause clarifi es ambiguity on the right of withdrawal from the Union, it also emphasizes the sovereign rights of the member states. Even though it may seem like a controversy to the integration aim of the Union, not to recognize a right of withdrawal to member states who are opposed to advanced integration would also jeopardize the future of European integration

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi