Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
MORPHOLOGICAL DIFFERENCES OF ELITE CROATIAN FEMALE HANDBALL PLAYERS ACCORDING TO THEIR GAME POSITION
2010
Dergi:  
Croatian sports medicine journal
Yazar:  
Özet:

This study presents morphologic characteristics of 37 elite Croatian female handball players. A set of 21 anthropometric measures was carried out on 12 wing attack players, 6 pivots, 6 goalkeepers and 13 back court players. Body fat percentage and BMI were also calculated. ANOVA showed statistically significant differences in variables of longitudinal skeletal dimensions, body volume and body fat. Post hoc analysis showed the most statistically significant differences in aforementioned variables between goalkeepers and wing attack players. Wing attack players are found to be with the lowest height and weight values, whereas goalkeepers are the tallest and the heaviest among all players according to their game position. Differences between wing attack players and back court players have been found in variables of longitudinal skeletal dimensions, thigh skinfold measures and upper leg and upper arm circumference, latter being the only variable of difference between wing attackers and pivot players.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Croatian sports medicine journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Croatian sports medicine journal