Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
 İndirme 3
Power Birnbaum-Saunders Student t distribution
2017
Dergi:  
Revista Integración, Temas de Matemáticas
Yazar:  
Özet:

The fatigue life distribution proposed by Birnbaum and Saunders has been used quite effectively to model times to failure for materials subject to fatigue. In this article, we introduce an extension of the classical Birnbaum-Saunders distribution substituting the normal distribution by the power Student t distribution. The new distribution is more flexible than the classical Birnbaum-Saunders distribution in terms of asymmetry and kurtosis. We discuss maximum likelihood estimation of the model parameters and associated regression model. Two real data set are analysed and the results reveal that the proposed model better some other models proposed in the literature.

Anahtar Kelimeler:

null
2017
Yazar:  
0
2017
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Revista Integración, Temas de Matemáticas

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 301
Revista Integración, Temas de Matemáticas