Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 2
Kebahagiaan Perkawinan Isteri dalam Konsep Perempuan Ideal Jawa
2017
Dergi:  
Kafa'ah: Journal of Gender Studies
Yazar:  
Özet:

This study illustrates the wife happiness in various cultural metaphors, one of them by using a Javanese cultural perspective. The purpose of this research is to provide conceptual constructions of marriage happiness of wives according to the ideal concept of Javanese women. There are four aspects of marriage happiness, namely harmony, husband and wife attachment, marital intimacy, and economic life.The research finding also found that the Wulas Sari Script contains 13 attitude learning principles besides the ideal woman characteristic.  Among the 13 principles, it was found that there were only 8 points used commonly by the women: obedience, loyality,response, readiness, worship, tenderness, self take care and skillful.This study provides the hypothesis and conceptual basis on the wife marriage in the concept of Javanese ideal women.

Anahtar Kelimeler:

0
2017
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Kafa'ah: Journal of Gender Studies

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 194
Atıf : 4
Kafa'ah: Journal of Gender Studies