Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
A COMPARATIVE STUDY ON SEWAGE SLUDGE ASH AFFECTING FABRIC/EPOXY COMPOSITES MECHANICAL PROPERTIES OF GLASS FABRIC/EPOXY COMPOSITES
2016
Dergi:  
The International Journal of Energy and Engineering Sciences
Yazar:  
Özet:

The effects of sewage sludge ash (SSA) and silicon carbide (SiC) particles on the mechanical properties of S-glass fiber reinforced epoxy composites were investigated. Composite laminate samples for tensile and flexural were prepared and tested according to ASTM standards tests. The results showed that, the tensile and flexural strength were optimum at SSA content of 10 wt% by 8.4% and 33.1% compared to 1.5% and 24.2% with SiC content of 10 wt% and 5 wt%, respectively. Tensile and flexural modulus values of the composites were enhanced compared with the unfilled composite

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








The International Journal of Energy and Engineering Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

The International Journal of Energy and Engineering Sciences