Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 6
Alt Gelir Grubu Konut Yerleşimleri: Rotterdam Örneği
1993
Dergi:  
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmada, Rotterdam kentinde gerçekleştirilen alt gelir grubuna yönelik seçilen konut örnekleri tarihi süreç içinde tanıtılacaktır. Amaç özellikle alt gelir grubuna yönelik konut çalışmalarına bizden çok daha önce başlamış, gelişmiş bir ülkenin bu konudaki yaklaşımlarını aynen tekrarlamak değildir. Her ülkenin ortak sorunu durumundaki konut konusunda benzerlik veya farklılıklara dayanarak böyle bir çalışma, ancak kendi konut sorunumuzu daha iyi tanımlayabilmemize yardımcı olacaktır.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi

Alan :   Mimarlık, Planlama ve Tasarım; Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.369
Atıf : 6.272
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi