Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 12
 İndirme 1
Duplex Kidney with a Segmental Solitary Cystic Dysplasia and Ureteric Atresia: A Rare Case
2020
Dergi:  
İstanbul Medical Journal
Yazar:  
Özet:

Dysplastic kidney cysts are developmental cysts of the kidney. They are mostly multi-cystic, and usually involve the whole kidney. In addition, the segmental and solitary form is rare. A one-year-old boy with an antenatal ultrasound diagnosis of a left kidney cyst was followed-up. Postnatal ultrasound examination revealed a duplex left kidney with a cystic dilatation in the upper pole and a normal appearing parenchyma in the lower pole. The cystic lesion (10×10 cm) with an upper polar location that did not show any regression was excised laparoscopically. The ureter communicating with the cystic component of the kidney was not seen on the left side during laparoscopy. Histopathologic diagnosis was a cystic renal dysplasia. We present a very rare case of a duplex kidney with a solitary dysplastic cyst and ureteric atresia and discuss the diagnostic and therapeutic process.

Anahtar Kelimeler:

null
2020
Yazar:  
0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












İstanbul Medical Journal

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.257
Atıf : 265
2023 Impact/Etki : 0.025
İstanbul Medical Journal