Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
Database Management System for Design and Layout of Pressurized Irrigation System
2014
Dergi:  
Journal of AgriSearch
Yazar:  
Özet:

The proposed Database Management System will be useful for farmers, researchers, planners, designers and policy makers as it will be user friendly and facilitate interaction in selecting the appropriate PIS. Pressurized irrigation methods provide opportunity to achieve higher water use efficiencies through controlled water application. But the selection of appropriate Pressurized Irrigation System (PIS) and its proper design layout is very essential. This Database Management System (DBMS) is basically a decision support system (DSS) that will facilitate to take decisions considering technical as well economic aspects of different PIS under different conditions. This DBMS will facilitate information about different PIS such as drip and sprinkler in different conditions such as user need and choice, etc. Then this DBMS is useful in selection of an appropriate Pressurized Irrigation System. Use of this system can facilitate selection of a suitable system considering various aspects of user’s need. 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of AgriSearch

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of AgriSearch