Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 4
DİJİTAL PAZARLAMA KAPSAMINDA INFLUENCER PAZARLAMASI
2021
Dergi:  
International Journal of Disciplines Economics & Administrative Sciences Studies (IDEASTUDIES Journal)
Yazar:  
Özet:

Çevrimiçi pazarlama, web pazarlaması, etkileşimli pazarlama ve e-pazarlama şeklinde dijital pazarlama ifade edilebilmektedir. İşi ve markayı tanıtmak ve ona destek olmak amacı ile dijital pazarlama radyo, dergi ve TV benzeri geleneksel medya araçlarından ziyade mobil, internet ve öteki etkileşimli ağlardan yararlanmaktadır. Bu şekilde şirketlerin ticari aktivite sürekliliğini belirlemesi söz konusudur. Pazarlama alanında etki yaratan kişi, fenomen, nüfuzlu, etki lideri ve etkileyici kişi şeklinde çeşitli terimler ile eş manalı olarak Influencer olgusundan yararlanılmaktadır. Genellikle, başkalarının davranışları üzerinde etki yaratarak bu davranışlarda değişiklik yaratan kişiler olarak ifade edilebilmektedir. Youtuber, Instagrammer, fenomen ve blogger, Influencer ile aynı manayı taşıyan kavramlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kişiler, kendi hayat stillerini ve gündelik yaşamlarını sosyal medyada, bloglarda anlatan, bunu yaparken de reklam veren şirketlerin ürünlerinden yararlanarak takipçi ve para elde eden bireylerdir.

Anahtar Kelimeler:

DİJİTAL PAZARLAMA KAPSAMINDA INFLUENCER PAZARLAMASI
2021
Yazar:  
Özet:

Digital marketing can be expressed in the form of online marketing, web marketing, interactive marketing and e-marketing. In order to promote and support the work and brand, digital marketing uses mobile, internet and other interactive networks rather than traditional media tools such as radio, magazine and TV. This means that companies are determining the continuity of their business activities. In the field of marketing, the influencer is equally benefited with the influencer phenomenon, the influencer phenomenon, the influencer leader and the influencer person in the form of various terms. Often, they can be expressed as people who make changes in these behaviors by influencing others' behaviors. YouTuber, Instagrammer, phenomenon and blogger come to us as concepts that have the same meaning as Influencer. These persons are followers and individuals who tell their own lifestyle and daily lives on social media, blogs, and while advertising, they make use of the products of companies that make money.

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






International Journal of Disciplines Economics & Administrative Sciences Studies (IDEASTUDIES Journal)

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 471
Atıf : 341
2023 Impact/Etki : 0.022
International Journal of Disciplines Economics & Administrative Sciences Studies (IDEASTUDIES Journal)