Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 7
Two new species of Floresorchestia (Crustacea, Amphipoda, Talitridae) in Thailand
2016
Dergi:  
ZooKeys
Yazar:  
Özet:

The beach-hopper and land-hopper genus Floresorchestia Bousfield, 1984 is most widespread in terrestrial and marine littoral habitats and has been recorded from the South African coasts through to tropical Indo-Pacific and Caribbean Sea. In Thailand, there is only Floresorchestia samroiyodensis Azman, Wongkamhaeng & Dumrongrojwattana, 2014 reported from the swamp of Prachuab Kiri Khan, southern Thailand. In this work, two new species of Floresorchestia from Phutsa Reservoir in Nakhon Ratchasima and the man-made swamp in Burapha University are described. The new species are characterised by the mandible left lacinia mobilis 4-dentate; the posterior margin of merus, carpus and propodus covered in palmate setae; the uropod 3 peduncle with two robust setae and the telson longer than broad. The characters of the specimens are described and illustrated in this paper. All specimens are deposited in the Princess Maha Chakri Sirindhorn Natural History Museum, Prince of Songkla University, Thailand.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












ZooKeys

Dergi Türü :   Uluslararası

ZooKeys