Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 27
 İndirme 3
Prospects And Problems Of Sme In Post Gst Era-A Study
2022
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

Small and medium-sized enterprises (SMEs) exist in all countries with the aim of creating new employment opportunities. Encouraging Entrepreneurial Efforts. Improving the living conditions of the poor. Increasing the contribution of the SME sector to the country's GDP. The world is trending toward industries with technologically advanced and highly skilled workers. Protection against unemployment and opportunities for older employees on the one hand and achieving competitiveness and performance excellence for employers can be achieved with a skills strategy. As India emerges as a manufacturing hub for Newline, the sector grew 7.7 percent in 2017. SMEs contribute nearly 45 percent to newline manufacturing and about 40 percent to India's manufacturing export sector. This document highlights various problems faced by SMEs in India and seeks to find solutions to these problems so that the SMEs can become more energetic and move into new unexplored areas such as infrastructure.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.911
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online