Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 3
Teachers' Wellbeing in Online EFL Classes during the COVID-19 Epidemic
2023
Dergi:  
Uluslararası Alan Eğitimi Dergisi
Yazar:  
Özet:

In these hectic times around the world, it seems as though teachers who were education leaders during the pandemic have been forgotten. While it is their responsibility to give high-quality teaching, the COVID-19 epidemic has had an influence on their lives and welfare. However, there is scant research to support how the pandemic has affected language instructors' well-being. This qualitative study investigates the well-being of English as a Foreign Language instructors in Turkish public universities throughout the COVID-19 pandemic in order to close this gap. It was discovered that the pandemic had a significant negative impact on the well-being of eight people who participated in interviews. The teaching profession is already stressful, and the recently developed issues have increased the previously present difficulties. Based on the findings, suggestions are made for how authorities might assist teachers to thrive during and after the epidemic in order to raise the quality of teaching.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Uluslararası Alan Eğitimi Dergisi

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 129
Atıf : 828
2023 Impact/Etki : 0.258
Uluslararası Alan Eğitimi Dergisi