Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 40
 İndirme 10
KÜRESEL İKTİDARI KURAN VE KORUYAN ŞİDDETİN İDARECİSİ OLARAK BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GÜVENLİK KONSEYİ
2014
Dergi:  
İstanbul Hukuk Mecmuası
Yazar:  
Özet:

s.31-32. Ibid, s.62. Ibid. Foucault’nun eserlerinde hukuka atfedilen rol ve değer ile ilgili ayrıntılı analiz için bkz. Pierre Guibentif, Foucault, Luhmann, Habermas, Bourdieu: Une génération repense le droit, LGDJ, Collection Droit et Société, 2010, s.29-79; Alan Hunt – Gery Wickman, Foucault and Law: Towards a Sociology of Law as Governance, Pluto Press, 1994; Ben Golder – Peter Fitzpatrick, Foucault’s Law, Routledge, 2009

Anahtar Kelimeler:

the nations combined as the governor of the violence that raises and protects the global power
2014
Yazar:  
Özet:

s3132 ıbid s62 ıbid foucault for detailed analysis on the role and value attributed to the law in the works of foucault see pierre guibentif foucault luhmann newsmas burdieu une génération repense le droit lgdj collection droit et société 2010 s2979 area hunt – gery wickman foucault and law toward akalogy of law as governance pluto press 1994 pluto et altledges in 2009 – foucault

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


İstanbul Hukuk Mecmuası

Alan :   Hukuk

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.772
Atıf : 4.970
2023 Impact/Etki : 0.113
İstanbul Hukuk Mecmuası