Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
Düşük Yerleşimli Bioprotez Aortik Kapak Komplikasyonunun Yakalama Tekniği ile Yönetimi
2020
Dergi:  
Sakarya Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Transkateter aortik kapak implantasyonu(TAVI) ciddi aort darlığı için alternatif bir tedavi yöntemi olarak bilinmektedir. Dislokasyon ve paravalvüler aortik kaçaklar TAVI işlemi ile ilişkiliönemli iki teknik komplikasyondur ve endovasküler tedavi ya da cerrahi tedavi gerektirirler. Bu olguda kapak dislokasyonu gelişen ve kapağın snare yöntemi ile geri çekilerek yerine oturtulduğu bir TAVI olgusu sunulmaktadır. Transcatheter aortic valve implantation (TAVR) is an alternative technique that is used to treat severe aortic stenosis (AS). Dislocation and paravalvular aortic regurgitation are two of the most common technical complications associated with TAVR, and they must be addressed using endovascular treatment options or surgery. This paper presents a TAVR case report with the complication of valve dislocation that was resolved by pulling the valve back using the snare technique.

Anahtar Kelimeler:

Management with Low-Installed Bioprotez Aortic Cover Complication Capture Technique
2020
Yazar:  
Özet:

Transcateter aortic cover implantation (TAVI) is known as an alternative method of treatment for severe aortic density. Dislocation and paravalvular aortic fluctuations are two important technical complications associated with the TAVI process and require endovascular treatment or surgical treatment. In this case, a TAVI phenomenon is presented where the cover dislocation develops and the cover is replaced by the snare method. Transcatheter aortic valve implantation (TAVR) is an alternative technique that is used to treat levels of aortic stenosis (AS). Dislocation and paravalvular aortic regurgitation are two of the most common technical complications associated with TAVR, and they must be addressed using endovascular treatment options or surgery. This paper presents a TAVR case report with the complication of valve dislocation that was resolved by pulling the valve back using the snare technique.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Sakarya Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 951
Atıf : 1.191
2023 Impact/Etki : 0.022
Sakarya Tıp Dergisi