Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
Capital structure, company size, and Company value: test significance Moderate model
2021
Dergi:  
Jurnal Riset Akuntansi Terpadu
Yazar:  
Özet:

This research at investigate wether the capital structure to the firm value by firm size as moderating variable in the LQ 45 Company listed in Indonesia Stock Exchanged period 2013-2017. In this research, firm value is measured by price to book value, capital structure is measured by debt to equity ratio, and firm size is measured by the natural logarithm of total assets. The population used 73 companies in this research is the entire of LQ 45 companies listed in Indonesia Stock Exchanged period 2013-2017. The research sample amounted to 30 companies and sampling used purposive sampling. The data analysis tool used in this research is moderated regression analysis (MRA). The result of this research showed that : capital structure (DER) is positive significant impact on the firm value, but firm size can't effect as moderating variabel.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Jurnal Riset Akuntansi Terpadu

Dergi Türü :   Uluslararası

Jurnal Riset Akuntansi Terpadu