Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
Brand gender, brand personality and brand loyalty relationship
2016
Dergi:  
Communication in Mathematical Modeling and Applications
Yazar:  
Özet:

Brand personality, especially brand gender concepts are quite new in Turkey, therefore these concepts have not been used as a topic in research. The aim of this research is to shed light on the literature by emphasizing the relationship between brand personality, brand gender and brand loyalty. This research is conducted to demonstrate the effects of brands loyalty on consumers in terms of gender and personality. Brand categories and brands are chosen in consideration of this aim. Questionnaire is responded face to face by 301 consumers and consumers’ brand perceptions are investigated. Also, brand loyalty levels of the consumers are evaluated. The data is analysed in IBM SPSS 21 (Statistical Package for Social Sciences). Results are analysed and reported with IBM SPSS 21 by using scientific methods. These methods are analysed with Independent T Test, One way ANOVA and Pearson Correlation.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Communication in Mathematical Modeling and Applications

Dergi Türü :   Uluslararası

Communication in Mathematical Modeling and Applications