Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 4
Nonlinear Analysis of Planar Frames with Semi-rigid Connections and Rigid End Parts
2002
Dergi:  
Turkish Journal of Engineering and Environmental Sciences
Yazar:  
Özet:

In this study, nonlinear analysis of planar frames with semi-rigid connections and rigid end parts is performed. Stiffness influence coefficients in the shear wall axis of the beam connected to the shear wall are obtained with the assumption that the rigid strain would be at the part between the elastic beam end and the shear wall axis. The Richard model, which represents a strain hardening and a strain softening behaviour, is used for the connection model. The tangent stiffness matrix of the second order analysis is obtained from the solution of the linear differential equation governing the moment-curvature relation of a one-dimensional member in which the effects of axial force and semi-rigid connections are accounted for. The loads that influence the frame are applied step by step. The prepared can be used for both nonlinear analysis and stability checks.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Turkish Journal of Engineering and Environmental Sciences

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 643
Atıf : 203
Turkish Journal of Engineering and Environmental Sciences