Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
INVESTIGATION OF DIGITAL HUMAN RESOURCES APPLICATIONS IN LEGAL CONTEXT
2018
Dergi:  
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

After the developments in information technologies, internet has become very frequently used in business applications. The increase in the processes in which technology was used in business also affected human resources and after this change, human resources departments started to perform their activities in digital platforms. In this study, digital recruitment and digital performance management functions will be discussed. Digital human resources practices are a new concept in our country and the legal solutions that can be brought to these practices have not been investigated sufficiently. In this respect, digital recruitment and digital performance management from digital human resources functions will be examined in the legal context, especially in the context of Turkish Labor Law.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi