Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
Analysis of Nurses’ Anxiety and Hopelessness Levels During the Period of COVID-19 Pandemic
2023
Dergi:  
YOBÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DERGİSİ
Yazar:  
Özet:

Objective:This study aimed to analyze nurses’ anxiety and hopelessness levels during the period of COVID-19 pandemic. Methods: Designed as a descriptive and correlational research, this study was performed with the participation of 622 nurses actively working for healthcare facilities in eastern Turkey. Results: Research data were collected online via Personal Information Form, Beck Anxiety Inventory and Beck Hopelessness Scale. It was ascertained that nurses’ mean anxiety and hopelessness scores were successively 18.00±12.73 and 8.99±5.65 points, and there was a statistically significant positive association between the mean anxiety scores and mean hopelessness scores (p˂0.05). Conclusion: In conclusion, it was identified that the nurses had medium-level anxiety and hopelessness, and, as their anxiety levels went up, their hopelessness levels also rose

Anahtar Kelimeler:

2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








YOBÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DERGİSİ

Dergi Türü :   Uluslararası

YOBÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DERGİSİ