Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 2
Post-COVID syndrome: pulmonary complications
2021
Dergi:  
Turkish Journal of Medical Sciences
Yazar:  
Özet:

Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) has infected millions of people worlwide and caused a pandemic that is still ongoing. The virus can cause a disease named as COVID-19, which is composed of multi systemic manifestations with a pulmonary system predominance. As the time passes, we are dealing more and more with a wide variety of effects and complications of the disease in survivors as far as with concerns about the clinical outcome and the timeline of symptoms in different patients. Since the lungs are the most involved organs and the post-COVID prolonged and persistent effects are mainly related to the pulmonary system, it is crucial to define and predict the outcome and to determine the individuals that can progress to fibrosis and loss of function of lungs. This review summarizes the current literature regarding the pulmonary complications in post-COVID syndrome and the management of these conditions.

Anahtar Kelimeler:

2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Turkish Journal of Medical Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 4.115
Atıf : 3.319
2023 Impact/Etki : 0.011
Turkish Journal of Medical Sciences