Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 4
Prevention studies of hospital-acquired infections in neonatal intensive care units
2010
Dergi:  
Bakırköy Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Hospital-acquired infections are one of the leading causes of preventable morbidity and mortality in neonatal intensive care units (NICUs). Known risk factors include birth weight, gestational age, severity of illness, length of stay, and invasive procedures. Infections result in prolonged hospital stays and, consequently, increased hospital costs. As advances in medical technology improve mortality in the very low birth weight (VLBW) infants, it is imperative that health care providers identify effective interventions to minimize the risks of hospital-acquired infections in the NICU. Several strategies are available and include: hand hygiene practices, prevention of central venous catheter-related bloodstream infections, judicious use of antimicrobials for therapy and prophylaxis, enhancement of host defences, skin care and early enteral feeding with human milk.

Anahtar Kelimeler:

0
2010
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Bakırköy Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 881
Atıf : 191
Bakırköy Tıp Dergisi