Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
ENDODONTIC TREATMENT IN MANDIBULAR FIRST MOLAR WITH SIX CANALS: A CASE REPORT
2019
Dergi:  
Aydın Dental Journal
Yazar:  
Özet:

Root canal anatomy can show great variation in molar teeth. The lower mandibular six also shows complex morphology (typically it has 2 canals in mesial root and 1 canal in distal). This case report attempts to document the non-surgical endodontic treatment of a molar tooth with three canals in the mesial root and three in the distal root. Having more than 3 canals is unusual. Prognosis of endodontic treatment is poor if the clinician fails to locate all the present canals in a tooth. Non-surgical endodontic treatment was done and later restored by core build up followed by crown placement. It is to be greatly emphasized that the prognosis of a root canal treatment in a case with anatomic variation can be adverse if the clinician is unable to detect the presence of extra root canals.

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Aydın Dental Journal

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 105
Atıf : 6
Aydın Dental Journal