Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 15
 İndirme 4
Post-Traumatic Fibular Aneurismal Bone Cyst: A Case Report and Review of the Literature
2015
Dergi:  
Medicine Science
Yazar:  
Özet:

Abstract Aneurismal bone cysts are benign and rarely encountered lesions of the skeletal system. They are usually seen in the first decade of life, often in the long bones. The case is presented here of a 13-year old male who presented at our polyclinic with complaints of pain in the right knee following an acute trauma and was incidentally determined with an aneurismal bone cyst in the proximal fibula which had progressed without any symptoms. The MRI and direct radiography findings are presented. The aim of this paper was to draw attention to diseases which may be asymptomatic and present with complaints of frequent pain, swelling or pathological fractures.   Key Words: aneurismal bone cyst, undefined, post-trauma

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Medicine Science

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.778
Atıf : 299
2023 Impact/Etki : 0.007
Medicine Science