Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
The ANALYSIS OF COMPOSITE LAMINATED PLATES
2016
Dergi:  
International Journal of Advance in Scientific Research and Engineering
Yazar:  
Özet:

The convergence and accuracy of the Dynamic Relaxation (DR) solutions for elastic large deflection response are established by comparison with various exact and approximate solutions. New numerical results are generated for uniformly loaded square laminated plates which serve to quantify the effects of shear deformation, length to thickness ratio, number of layers, material anisotropy and fiber orientation. It was found that linear analysis seriously over predicts deflection of plates. The shear deflection depends greatly on a number of factors such as length to thickness ratio, degree of anisotropy and number of layers. As the degree of anisotropy increases, the plate becomes stiffer and when it is greater than a critical value, the deflection becomes virtually independent on the degree of anisotropy. It was also found that deflection of plates depends on the angle oforientation of individual plies and the size of load applied.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Journal of Advance in Scientific Research and Engineering

Dergi Türü :   Uluslararası

International Journal of Advance in Scientific Research and Engineering