Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
Religious Freedom and Education in Australian Schools
2021
Dergi:  
Laws
Yazar:  
Özet:

This article examines the constitutional allocation of power over primary and secondary education in Australia, and the place of and protection for freedom of religion or belief (FoRB) in Australian government and religious non-government schools. This article provides both an overview of the judicial treatment of the constitutional, legislative, and common law protection for FoRB and a consideration of emerging issues in religious freedom in both government and religious non-government schools, suggesting that the courts may soon be required to provide guidance as to how the available protections operate in both settings.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Laws

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 5
Laws