Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
Survey for the detection of Bursaphelenchus insect-vector species in the western part of Turkey
2018
Dergi:  
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

ceklerinin tespit edilmesi amaçlanmıştır. Çalışma alanı:Türkiye`nin batı bölgesinde iğne yapraklı ormanlarda çalışma yürütülmüştür. Materyal ve Yöntem: Böcekleri yakalamak için tuzak ağaçları ve özel koku karışımlarından oluşan feromon tuzakları olmak üzere iki farklı yöntem kullanılmıştır. Temel Sonuçlar: Çalışmanın ilk yılında (2012) toplamda 11,076 böcek yakalanırken, ikinci yılda (2013) ise 226,205 böcek yakalanmıştır. Tüm örnekleme sahalarında en fazla yakalanan böcek takımı Coleoptera olurken, en fazla yakalanan böcek türü ise Orthotomicus erosus olmuştur. Nematodların morfolojik ve moleküler açıdan teşhis çalışmalarından sonra, B. mucronatus’un Ips sexdentatus ile, B. sexdentati’nin ise O. erosus, Acanthocinus aedilis ve Arhopalus rusticus böcekleriyle ilişkili olduğu tespit edilmiştir

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 611
Atıf : 2.472
2023 Impact/Etki : 0.091
Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi