Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 28
 İndirme 8
Unpublished Ottoman and British Archival Records of Circassian Coins and Medals [Çerkes Para ve Madalyaları Hakkında Yayınlanmamış Osmanlı ve İngiliz Arşiv Kayıtları]
2020
Dergi:  
Kafkasya Çalışmaları
Yazar:  
Özet:

Çerkesya'da 19'ncu yüzyılda bağımsızlık için neler yapıldığı halen bilinmiyor. Bu belge Çerkeslerin Kuzeybatı Kafkasya'da bağımsız bir milli devlet kurma çabasını ortaya çıkarıyor. 

Anahtar Kelimeler:

Unpublished Ottoman and British Archival Records of Circassian Coins and Medals
2020
Yazar:  
Özet:

It is still unknown what was done for independence in the 19th century in Cherkesya. This document reveals the efforts of the Quarks to establish an independent national state in the northwestern Caucasus.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Özet:

Attempts to acquire financial sovereignty in 19th century Circassia are still unknown. This paper reveals Circassian plans to establish an independent nation-state in the Northwest Caucasus.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
Kafkasya Çalışmaları

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 123
Atıf : 13
Kafkasya Çalışmaları