Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
Fire Resistance of Geopolymer Materials—A Change in Physical and Mechanical Properties
2023
Dergi:  
Materials Proceedings
Yazar:  
Özet:

: Geopolymers are new environmentally friendly cementitious materials that may offer an alternative to Ordinary Portland Cement. Not only do they have excellent mechanical properties, but they also have high temperature resistance. This research focuses on the high temperature exposure effect on geopolymer mortars. Two types of geopolymer mortars were prepared and exposed to different temperatures (20, 200, 400, 800 °C). The main goal of this work is to assess the changes in the mechanical and physical properties of geopolymer mortars after being exposed to a high temperature. Two types of mixtures were tested: one containing 100% fly ash (M0-K) and the other one containing 50% fly ash and ground Granulated blast furnace slag (M50-K). The paper presents an evaluation of compressive and tensile strength, density, porosity, and ultrasonic pulse velocity for both M50-K and M0-K after exposure to high temperatures.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Materials Proceedings

Dergi Türü :   Uluslararası

Materials Proceedings