Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
Kocaçay Deltası Longoz Ormanı (Karacabey-Bursa) Ciğerotu ve Boynuzotu (Marchantiophyta ve Anthocerotophyta) Florasına Katkılar
2019
Dergi:  
Anatolian Bryology
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmada, Türkiye’nin önemli subasar ormanlarından birisi olan Kocaçay Deltası Longoz Ormanlarının ciğerotu çeşitliliği araştırılmıştır. Araştırma sahasında farklı vejetasyon dönemlerinde yapılmış arazi çalışmaları sonucunda toplanmış olan 75 ciğerotu örneğinin teşhisleri yapılarak 13 familyaya ait 14 cins ve bu cinslere ait 16 tür tespit edilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

Kocaçay Deltas Longoz Forest (Karacabey-Bursa) Contributions to the Floral of the Liver and Boynuzotu (Marchantiophyta and Anthocerotophyta)
2019
Yazar:  
Özet:

In this study, we have studied the lung variety of the Kocaçay Delta Longoz Forests, one of Turkey’s important subasar forests. Diagnoses of 75 species of kidneys that were collected as a result of land studies in different vegetation periods in the field of research, 14 species of 13 families and 16 species of these species were identified.

Anahtar Kelimeler:

Contributions To The Liverwort and Hornwort (marchantiophyta and Anthocerotophyta) Flora Of Kocacay Delta (karacabey-bursa) Floodplain Forest
2019
Yazar:  
Özet:

In this study, the liverwort and hornwort diversity of Kocaçay Delta Floodplain Forest that is one of important floodplain forests and wetlands of Turkey was investigated. 75 liverwort specimens were collected in the fieldwork that carried out during different vegetation periods. Totally, 16 taxa belonging to 13 families and 14 genera were determined.

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












Anatolian Bryology

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 98
Atıf : 228
2023 Impact/Etki : 0.516
Anatolian Bryology